Meie tegemised pälvisid Vastutustundliku Ettevõtluse kuldmärgise

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum (VEF) tunnustas 21. mail 76 Eestis tegutsevat ettevõtet, avalikku organisatsiooni ja mittetulundusühingut, kes hoolivad ümbritsevast ning soovivad panustada ühiskonda rohkemaga, kui seadus nõuab. Fortum Eesti oli üks neist organisatsioonidest, pälvides kuldmärgise taseme keskmiste ja suurte ettevõtete kategoorias.

Margo Külaots, Fortum Eesti juhatuse esimees, rõõmustab jätkuva kuldtaseme tunnustuse eest. „Vastutustundlik ettevõtlus ja mõtteviis on saanud loomulikuks osaks meie tegemistes. Meie ettevõtte tugisammasteks on meie töötajad, meie kliendid, meie kogukond, meid ümbritsev looduskeskkond. Vastutustundlik käitumine meie tugisammaste suhtes peab asuma meie organisatsiooni südames, sest nemad on meie edu aluseks, ning see annab meie tegevusele laiema mõtte“ sõnas Margo Külaots.  

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi tegevjuht Kristiina Esopi sõnul on ettevõtjate huvi Indeksis osaleda endiselt kasvav. „Ettevõtte vastutustundliku käitumise ja tegutsemise teemad on üha sisukamalt ette võetud just strateegilise juhtimise tasandil ning ka omanike ja investorite ringis. VEFi koostööpartnerite ringi on viimasel aastal samuti lisandunud mitu organisatsiooni, mis tegelevad investeeringute valdkonnaga ja seda nii Eestis kui rahvusvaheliselt,“ sõnas Kristiina Esop.

Loe rohkem Vastutustundliku Ettevõtluse indeksi kohta.