Ringi-Kerese piirkonna soojustorustiku tööd varustuskindluse tagamiseks

Alustame alates 20. juulist soojustorustiku renoveerimistöödega Ringi-Kerese piirkonnas. Ehitustööd kestavad kuni aasta lõpuni.

Tööde eesmärk on välja vahetada vana amortiseerunud torustik eelisoleeritud torustiku vastu, mis tagab klientidele kütte ja sooja vee varustuskindluse ning ennetab võimalikke võrguavariisid.

Hannes Puusepp, Fortum Eesti võrgujuht sõnab: „Renoveerimistööd on jagatud mitmesse etappi. Esimeses etapis vahetame välja Ringi tn ja Sadama tn ristmiku piirkonda jäävad torustikud. Seejärel liigume Kerese tänavale ning viimases etapis, mis jääb juba sügisesse, teeme töid Munamäe pargis ning Vallikääru aasal.“

Kaeve- ja ehitustöödest tingituna on periooditi häiritud Ringi-Kerese piirkonna klientide soojusvarustus. Planeeritud katkestustest mõjutatud kliente teavitatakse ette ning vastavate katkestuste infot leiab jooksvalt meie kodulehelt. Samuti võib esineda antud piirkonnas piiranguid liikluses ning sügisel, kui töödega jõutakse Munamäe parki ning Vallikääru aasale võib olla häiritud sealviibijate ajaveetmine.

„Vabandame kõigi ees renoveerimistöödest tekkinud ebamugavuste pärast ja täname mõistva suhtumise eest. Tööd on väga vajalikud, et tagada meie klientidele kvaliteetne kütte ja sooja vee varustus“, lisas Puusepp. 

Lisainfo:
Hannes Puusepp
Fortum Eesti AS võrgujuht
+372 518 3871
Hannes.puusepp@fortum.com